• 1
  • 2
  • 3
  • 1

About Company

Shanghai Langzhi Welding Equipment Co., Ltd., wasis ing produksi lan sade saka plasma peralatan otomatis welding, Mesin nglereni plasma, plasma nglereni peralatan lengkap etc. Kita produk sing digunakake digunakake kanggo macem-macem jinis nonferrous logam welding. peralatan las profesional kita bisa nyedhiyani layanan apik kanggo macem-macem jinis wilayah, kayata prau meksa, dyeing & pagawean machinery, mesin pangan, lingkungan pangayoman lan farmasi,

ndeleng More

servies kita

Experienced lan hasrat Desainer antarmuka panganggo kanthi latar mburi desain interaksi.

  • 1.Customized & Simpen biaya

    1.Customized & Simpen biaya

    Nyedhiyani welding ekonomi lan cocok miturut syarat nyata. Kita rombongan profesional lan kanggo nggawe peralatan gampang kanggo nggunakake.

  • wektu debugging 2.Effective karo tim profesional

    wektu debugging 2.Effective karo tim profesional

    Kanthi sistem welding majeng lan klompok profesional, kita njamin wektu debugging cendhak, uga kanggo nggawe manawa kualitas welding karo pass persen dhuwur (ndhuwur 98%).

  • support 3.Technology & maintenance Lifelong

    support 3.Technology & maintenance Lifelong

    Kita bisa nyedhiyani ndhukung lengkap teknologi, latihan free lan njamin kanggo setahun, pangopènan kekal.

produk kita

Experienced lan hasrat Desainer antarmuka panganggo kanthi latar mburi desain interaksi.

aplikasi

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck