salib-manipulator

Short Description:

Ringkesan sistem welding Kita kasusun saka manipulator salib, welding ngowahi roller, welding rotator lan .Appliances peralatan assistant liyane: prau meksa, pipe diameteripun gedhe longitudinal & circular welding lapisan lan tutup bundher lan sikut welding fitting. We nganggo TIG lan plasma welder, plasma minangka basa, tig (kabel feed) minangka welding tutup .Siji-sisih, loro-sisih ngecor. submerged busar minangka tutup uga dienggo miturut welding requirement teknologi. Karakter: convery flexiblely, co ...


Detail produk

Tags Product

Gambaran Umum

sistem welding kita kasusun saka manipulator salib, welding ngowahi roller, welding rotator lan .Appliances peralatan assistant liyane: prau meksa, pipe diameteripun gedhe longitudinal & circular welding lapisan lan tutup bundher lan sikut welding fitting.

We nganggo TIG lan plasma welder, plasma minangka basa, tig (kabel feed) minangka welding tutup .Siji-sisih, loro-sisih ngecor. submerged busar minangka tutup uga dienggo miturut welding requirement teknologi.

Karakter: convery flexiblely, operation.Customize trep cumawis miturut sarat Panjenengan.

a272c41c78

paramèter

welding sawetara dawa         1500mm-12000mm
sawetara diameteripun welding      400-5000mm
kacepetan trolley      0-1500mm / min
kekandelan welding      3-30mm

e485d58d44 150fd50984 ff7a01d51a daf130b721


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !