Edge welding Beam

Short Description:

- Gambaran Umum Edge-Beam sistem welding otomatis wis digunakake digunakake ing lapisan longitudinal lan lapisan circular welding mesin welding Regawa bisa éling longitudinal welding lapisan dhewe. Circular welding lapisan kasedhiya nalika digunakake karo welding ngowahi roller. kinerja sampurna ing baja, stainless, welding titanium. We nganggo TIG lan plasma welder, plasma minangka basa, tig (kabel feed) minangka welding tutup .Siji-sisih, loro-sisih ngecor. submerged busar minangka tutup uga dienggo miturut welding teknologi ...


Detail produk

Tags Product

- Gambaran Umum

Edge-Beam sistem welding otomatis wis digunakake digunakake ing lapisan longitudinal lan lapisan circular welding Regawa welding bisa éling lapisan longitudinal welding dhewe. Circular welding lapisan kasedhiya nalika digunakake karo welding ngowahi roller. kinerja sampurna ing baja, stainless, welding titanium.

We nganggo TIG lan plasma welder, plasma minangka basa, tig (kabel feed) minangka welding tutup .Siji-sisih, loro-sisih ngecor. submerged busar minangka tutup uga dienggo miturut welding requirement teknologi.

Karakter: kualitas apik welding, katon sampurna, kualitas anteng, ewah-ewahan bentuk cilik, wilayah kurang dikuwasani lan trep workpiece convery.

6d96baf6f6

-paramèter

  

welding sawetara dawa 6000-12000mm 
sawetara diameteripun welding 219-3000mm 
sawetara kacepetan welding  0-2000mm / min 
sawetara kekandelan welding 3-30mm (ngisor 10mm, ora beveling) 

b6fd9ac702 ebb323ed16 58aacbd23c ac287d381b


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !