sistem welding Gantry

Short Description:

Overview This system is made up with gallows frame, walking-bogie and wheel shelf.It is with two sets plasma welding machine and two sets of argon arc welding machine, which could save space with its max. limitation.It could be proceeded to the longitudinal seam welding and circle seam welding for two work-pieces at the same time. This could improve welding efficient greatly. Parameters welding length range 1000–12000mm  welding diameter range 219—5000mm welding speed ran...


Detail produk

Tags Product

Gambaran Umum

sistem iki digawe karo pigura gallows, tindak-as lan rodha shelf.It karo mesin welding loro set plasma lan loro set argon gandhewa mesin las, kang bisa ngirit papan karo max sawijining. limitation.It bisa nerusake laku menyang longitudinal welding lapisan lan bunder welding lapisan kanggo loro karya-bagéyan ing wektu sing padha. Iki bisa nambah welding efisien banget.

28dbf4bd79

paramèter

welding sawetara dawa 1000-12000mm 
sawetara diameteripun welding 219-5000mm
sawetara kacepetan welding 0-1500mm / min
sawetara kekandelan welding 3-30mm (ngisor 10mm, ora beveling)

7ce84e7915

b3cd278dd6 c879d0ba87


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    WhatsApp Online Chat !