dhuwur-definisi internal

Short Description:

Ringkesan sistem welding kita kamanunggalan longitudinal & circular welding lapisan. Digunakake ing tong minyak, drum lan pipe welding internal, sadhar kualitas Prefect welding. We nganggo sony 720p dhuwur-definisi satelit (camere) .Cahya poto-filter nalika generate busar, Gambar monitor nggoleki piranti .Kabel-feed dilengkapi kanggo kabel-feed welding.Perfect ngecor, kurang ewah-ewahan bentuk lan kualitas welding nggoleki. Digunakake digunakake ing industri stainless pipe, prau meksa, mesin dye, pangan machi ...


Detail produk

Tags Product

Gambaran Umum

sistem welding kita kamanunggalan longitudinal & circular welding lapisan. Digunakake ing tong minyak, drum lan pipe welding internal, sadhar kualitas Prefect welding.                         

      We nganggo sony 720p dhuwur-definisi satelit (camere) .Cahya poto-filter nalika

generate busar, Gambar monitor nggoleki piranti .Kabel-feed dilengkapi kanggo kabel-feed welding.Perfect ngecor, kurang ewah-ewahan bentuk lan kualitas welding nggoleki. Digunakake digunakake ing industri stainless pipe, prau meksa, mesin dye, machiney pangan, mesin farmasi lan sapiturute

f333754642

paramèter

welding sawetara dawa  12000mm
sawetara diameteripun welding 219mm-3000mm
kacepetan trolley 0-2000mm / min
kekandelan welding 2mm-20mm

ab5a856ea1 cdbd4cf232 ea27c74528


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    WhatsApp Online Chat !