jointed welding Papan

Short Description:

Overview This welding system adopts piano-type clamp method, little welding deformation and welding quality is greatly high and it is suitable for plate’s (thickness is 0.4mm-10mm)  longitudinal seam welding, or matched to other welding technology method, such as TIG/MIG/MAG/PLASMA. Based on work-piece’s structural, choose standard series of frock or special tailor-made based on requirement. Parameters   welding length range 1500–12000mm  welding speed range 0-1500mm/min welding...


Detail produk

Tags Product

Gambaran Umum

sistem welding iki adopts cara ngawat-ngawati piano-jinis, sethitik ewah-ewahan bentuk welding lan kualitas welding iku nemen dhuwur lan iku cocok kanggo piring kang (kekandelan punika 0.4mm-10mm) longitudinal welding lapisan, utawa cocok kanggo cara teknologi welding liyane, kayata TIG / MIG / MAG / plasma. Adhedhasar struktural, milih seri standar karya-Piece saka frock utawa khusus Ngatur-digawe adhedhasar requirement.

c5bd4bc67a

paramèter

 

welding sawetara dawa 1500-12000mm 
sawetara kacepetan welding 0-1500mm / min
sawetara kekandelan welding 3-30m (ngisor 10mm, ora beveling)

25ab4b8b55 359b08b58a cdd3252cfd


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !