ngubungaké mesin

Short Description:

ngubungaké mesin We wis dirancang lan dikembangaké ing mesin ngubungaké ing kita dhewe adhedhasar akeh taun kita pengalaman ing wilayah pipe welding stainless steel padha. Menehi kauntungan karo kacepetan dhuwur kanggo lapisan-link, lan lapisan ing dhuwur rata-rata, ora sidewall undercut lan ora karusakan ing lumahing. Sampeyan bisa nyedhiyani kondisi luwih kanggo otomatis welding èfèktif nambah fabricated efisien sadurunge welding supaya grantee kualitas welding. Iku cocok kanggo welding titik saka link stainless steel ...


Detail produk

Tags Product

ngubungaké mesin

Kita wis dirancang lan dikembangaké ing mesin ngubungaké ing kita dhewe adhedhasar akeh taun kita pengalaman ing wilayah pipe welding stainless steel padha. Menehi kauntungan karo kacepetan dhuwur kanggo lapisan-link, lan lapisan ing dhuwur rata-rata, ora sidewall undercut lan ora karusakan ing lumahing. Sampeyan bisa nyedhiyani kondisi luwih kanggo otomatis welding èfèktif nambah fabricated efisien sadurunge welding supaya grantee kualitas welding. Iku cocok kanggo welding titik saka stainless steel Nining-lapisan (diameteripun punika 219mm-1000mm lan kekandelan punika 2mm-30mm). Iku luwih welding nglirwakake titik tradisional lan ana indentation lan ora perlu kanggo ngganti modul.

38a3a4837d 61b15347ac bc4e8550e2


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    WhatsApp Online Chat !