on-line Stainless steel

Short Description:

Gambaran Umum Sistem iki wis ganged karo mesin pipe-nggawe. Sampeyan bisa bakal dicocogaké karo akeh jinis konfigurasi gumantung perlu. P + T: Kanggo dijupuk ajiné, plasma bakal diadopsi kanggo bottoming permeate kanggo nggawe welding lapisan dadi siji saben baris terus (One shot bisa nembus 8mm utawa bellowing plate kekandelan). Kanggo dijupuk liyane, argon gandhewa mesin welding bakal digunakake kanggo ndandani kanggo nggawe Gamelan lumahing tanpa sidewall undercut .. T + P + T: dijupuk Kapisan Preheat karo welding argon gandhewa, s ...


Detail produk

Tags Product

Gambaran Umum

 sistem iki ganged karo pipe-making machine. Sampeyan bisa bakal dicocogaké karo akeh jinis konfigurasi gumantung perlu.

P + T: Kanggo dijupuk ajiné, plasma bakal diadopsi kanggo bottoming permeate kanggo nggawe welding lapisan dadi siji saben baris terus (One shot bisa nembus 8mm utawa bellowing plate kekandelan). Kanggo dijupuk liyane, argon gandhewa mesin welding bakal digunakake kanggo ndandani kanggo nggawe Gamelan lumahing tanpa sidewall undercut ..

T + P + T: dijupuk Kapisan Preheat karo welding argon gandhewa, dijupuk liyane nggunakake plasma permeate welding lan dijupuk katelu kanggo ndandani kanthi nggunakake argon gandhewa welding, utawa nambah dhuwur welding-kabel kanggo nggawe external welding lapisan lumahing modul ayu . Sistem iki cocok kanggo kekandelan 1.8mm-12mm SS line pipe pabrikan.

T + T + T: Miturut ngadopsi teknologi Pole welding muti-negatif, nyiyapake 3 sing welding titik ing welding line pabrikan, kacepetan welding bakal apik kalori tumpang tindih. dijupuk pisanan kudu fungsi busar-ayunan, iku efektif saged mbusak lenga lan kotor lan pra-panas kanggo karya-Piece. Kirimi dijupuk kanggo welding permeate lan dijupuk katelu kanggo ndandani. Èfèktif bisa supaya nyebabake nyawiji / nglewati / wedhi-bolongan etc. Punika wiyar usded menyang welding kanggo tabung bahan sanitasi / tube panas-exchange / tube condenser pangan- lan Ti Tube

08796ab4c1

paramèter

Welding saiki             0-500A
kacepetan Welding         0-3000mm / min
kekandelan welding         2-12mm

1ef767e580

957c1b9d00 bb9fd2f793


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !