longitudinal girth welding peralatan cilik

Short Description:

Small longitudinal girth welding peralatan kru ngebur iki darmabakti nggunakake ndhukung saka welding sumber daya (kalebu argon sing las / tameng gas welding welding / plasma). Iku luwih trep lan suitbale kanggo proses kanggo longitudinal lan girth welding kanggo lancip piring karya-Piece.  


Detail produk

Tags Product

longitudinal girth welding peralatan cilik

crew ngebur iki darmabakti nggunakake ndhukung saka welding sumber daya (kalebu argon sing las / tameng gas welding welding / plasma).

Iku luwih trep lan suitbale kanggo proses kanggo longitudinal lan girth welding kanggo lancip piring karya-Piece.

79b934fe07 79bf13f6b7 db8e14e1dd ddc7db57b8

 


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    WhatsApp Online Chat !