spool Pengolahan

spools sing fabricated dening Edge-Beam sistem otomatis welding karo positioner welding khusus. Kanggo nggawe karya-Piece dadi posisi paling apik kanggo welding utawa ngumpul dening ngangkat, rotasi workbench lan overturning, positioner saged arupi kanggo welding khusus otomatis welding karo operator welding, utawa bisa bakal dicocogaké munggah karo Alat peripheral robot kang kanggo metu ing welding otomatis. Kangge, kabeh jinis positioners khusus bisa dirancang lan dipesen adhedhasar jinis pangguna karya lan requirement.

21 22

23 24

Welding Positioner

25 26

27 28

29 30


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

WhatsApp Online Chat !