Steel Pipe Pengolahan

pipo sing fabricated dening Pipe-line System Auto-welding.

sistem iki ganged karo pipe-making machine. Sampeyan bisa bakal dicocogaké karo akeh jinis konfigurasi gumantung perlu.

1, P + T: Kanggo dijupuk ajiné, plasma bakal diadopsi kanggo bottoming permeate kanggo nggawe welding lapisan dadi siji saben baris terus (One shot bisa nembus 8mm utawa bellowing plate kekandelan). Kanggo dijupuk liyane, TIG welding bakal digunakake kanggo ndandani kanggo nggawe lumahing welding Gamelan tanpa sidewall undercut.

2, T + P + T: dijupuk Kapisan kanggo Preheat karo TIG welding, dijupuk liyane nggunakake plasma permeate welding lan dijupuk katelu kanggo ndandani kanthi nggunakake TIG welding, utawa nambah welding-kabel arep kanggo nggawe welding lapisan njaba surface- shaped ayu. Sistem iki cocok kanggo kekandelan 1.8mm-12mm SS line pipe pabrikan.

3, T + T + T: Miturut ngadopsi teknologi Pole welding muti-negatif, nyiyapake 3 sing welding titik ing welding line pabrikan, kacepetan welding bakal apik kalori tumpang tindih. dijupuk pisanan kudu fungsi busar-ayunan, iku efektif saged mbusak lenga lan kotor lan pra-panas kanggo karya-Piece. Kirimi dijupuk kanggo welding permeate lan dijupuk katelu kanggo ndandani. Èfèktif bisa supaya nyebabake nyawiji / nglewati / wedhi-bolongan etc. Punika wiyar dipigunakaké ing welding kanggo tabung bahan sanitasi / tube panas-exchange / tube condenser pangan- lan Ti Tube

2  5

 1 3 4  6 7


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

WhatsApp Online Chat !