welding ngowahi roller

Short Description:

welding ngowahi roller welding Kita ngowahi roller kanggo welding silinder bisa diurutake menyang poto-alignment, model luwes lan sapiturute Kalebu basa, drive roller, abdi roller, krenjang lan ngirimaken piranti lan daya drive piranti lan piranti etc.Transmit generate drive roller, nyopir workpiece liwat gesekan antarane drive roller lan workpiece. Sadhar longitudinal & circular lapisan welding.Equiped karo mesin welding otomatis kanggo ningkataké kualitas welding, ngganti kekuatan pegawe, nambah produksi ...


Detail produk

Tags Product

welding ngowahi roller

welding kita ngowahi roller kanggo welding silinder bisa diurutake menyang poto-alignment, model luwes lan sapiturute Kalebu basa, drive roller, abdi roller, krenjang lan ngirimaken piranti lan daya drive piranti lan piranti etc.Transmit generate drive roller, nyopir workpiece liwat gesekan antarane drive roller lan workpiece. Sadhar longitudinal & circular lapisan welding.Equiped karo mesin welding otomatis kanggo ningkataké kualitas welding, ngganti kekuatan pegawe, nambah produksi efficient.Cooperating karo welder manual, muter peran testing lan Déwan.

Self-Alignment wis Applied kanggo welding saka silinder. Distance between rollers bisa poto-diatur .Adjusted welding nolèh rollercan diurutake menyang manual timbal-meneng jinis luwes, manual bolt jinis luwes lan motor geser. Distance between rollers bisa baesd justable ing diameteripun saka silinder. owah-owahan mbukak bobot saka 5T kanggo 200T.Welding diameteripun owahan saka 250mm kanggo

8000mm, ngatur cumawis.

0f0e17b46a a12842b8e5 f00e4ccb55 fae466685b


  • : Previous
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !