• 1
  • 2
  • 3
  • 1

ngeunaan Company

Shanghai Langzhi las Equipment Co., Ltd., specializing dina produksi sarta jual plasma parabot otomatis-las, mesin motong plasma, plasma motong peralatan lengkep jsb produk kami nu loba dipaké pikeun rupa-rupa nonferrous logam las. alat patri profésional urang bisa nyadiakeun layanan nu hadé pikeun rupa béda wewengkon, kayaning kapal tekanan, dyeing & pagawean mesin, mesin dahareun, lingkungan-perlindungan sarta apoték,

nempo More

servies kami

Dialam gairah desainer panganteur pamaké kalawan tukang desain interaksi.

  • 1.Customized & Simpen ongkos

    1.Customized & Simpen ongkos

    Nyadiakeun mesin las ékonomi sarta merenah luyu sasuai ka nu Anjeun sabenerna. Kami grup profésional sarta nyieun parabot gampang-to-pamakéan.

  • jaman debugging 2.Effective ku tim profésional

    jaman debugging 2.Effective ku tim profésional

    Kalawan sistem las canggih tur group profésional, urang ngajamin hiji waktos debugging pondok, kitu ogé pikeun mastikeun kualitas las kalawan lolos persen tinggi (luhureun 98%).

  • rojongan 3.Technology & pangropéa Lifelong

    rojongan 3.Technology & pangropéa Lifelong

    Bisa nyadiakeun ngarojong komprehensif téhnologi, latihan bébas tur garansi pikeun sataun, pangropéa lifelong.

produk urang

Dialam gairah desainer panganteur pamaké kalawan tukang desain interaksi.

aplikasi

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala