cross-manipulator

Pondok Description:

Tinjauan Sistim las kami ngawengku manipulator cross, las ngarobah roller, las rotator na .Appliances parabot asisten lianna: wadah tekanan, pipa diaméterna badag longitudinal & sirkular las kelim sarta panutup buleud sarta siku las pas. Urang ngadopsi TIG sarta plasma welder, plasma salaku basa, tig (kawat feed) salaku las panutup .One-sisi, dua-sisi molding. submerged arc salaku panutup oge bisa dipake luyu jeung las sarat téhnologi. Karakter: convery flexiblely, ko ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar

Sistim las urang diwangun ku manipulator cross, las ngarobah roller, las rotator na .Appliances parabot asisten lianna: wadah tekanan, pipa diaméterna badag longitudinal & sirkular las kelim sarta panutup buleud sarta siku las pas.

Urang ngadopsi TIG sarta plasma welder, plasma salaku basa, tig (kawat feed) salaku las panutup .One-sisi, dua-sisi molding. submerged arc salaku panutup oge bisa dipake luyu jeung las sarat téhnologi.

Karakter: convery flexiblely, operation.Customize merenah nyaéta sadia nurutkeun sarat Anjeun.

a272c41c78

parameter

las rentang panjang         1500mm-12000mm
rentang diaméterna las      400-5000mm
speed trolley      0-1500mm / mnt
ketebalan las      3-30mm

e485d58d44 150fd50984 ff7a01d51a daf130b721


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !