Ujung las beam

Pondok Description:

- Ihtisar Tepi-beam Sistim las otomatis ieu loba dipaké dina kelim longitudinal na kelim sirkular las mesin las .Our bisa ngawujudkeun longitudinal las kelim nyalira. Sirkular las kelim geus sadia pas dipaké kalawan las ngarobah roller. kinerja sampurna dina baja, steel, las titanium. Urang ngadopsi TIG sarta plasma welder, plasma salaku basa, tig (kawat feed) salaku las panutup .One-sisi, dua-sisi molding. submerged arc salaku panutup oge bisa dipake luyu jeung teknologi las ...


jéntré produk

Tags produk

- Ihtisar

Ujung-beam Sistim las otomatis ieu loba dipaké dina kelim longitudinal na kelim sirkular las .Our mesin las bisa ngawujudkeun kelim longitudinal las nyalira. Sirkular las kelim geus sadia pas dipaké kalawan las ngarobah roller. kinerja sampurna dina baja, steel, las titanium.

Urang ngadopsi TIG sarta plasma welder, plasma salaku basa, tig (kawat feed) salaku las panutup .One-sisi, dua-sisi molding. submerged arc salaku panutup oge bisa dipake luyu jeung las sarat téhnologi.

Karakter: kualitas rupa patri, penampilan sampurna, kualitas ajeg, deformasi leutik, wewengkon kirang jajah jeung merenah workpiece convery.

6d96baf6f6

-parameter

  

las rentang panjang 6000-12000mm 
rentang diaméterna las 219-3000mm 
rentang speed las  0-2000mm / mnt 
rentang ketebalan las 3-30mm (handap 10mm, teu beveling) 

b6fd9ac702 ebb323ed16 58aacbd23c ac287d381b


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !