Enviroment-panyalindungan Farmasi mesin

Ieu ogé dilas ku Tepi-beam System Otomatis-las. Sistim las Ieu kalawan longitudinal & siklus parabot sadaya-dina-hiji. Ieu cocog pikeun las pipa diaméterna badag patri, longitudinal las kelim tank urang, buleudan kelim patri, las ngagabung-lempeng. Ieu lumaku pikeun rupa-rupa logam nonferrous, kayaning stainless steel / Ti / Al sajabana, diameter anu ranged ti 273mm-2500mm sarta kalawan rentang ketebalan tina 2mm-20mm. Hal ieu loba dipaké pikeun rupa béda wewengkon, kayaning kapal tekanan, dyeing & mesin pagawean, mesin dahareun, lingkungan-perlindungan sarta apoték, rékayasa pétrokimia, industri shipbuilding, industri penerbangan, industri nuklir, mobil-dijieun, jsb

Sistim las Ieu adopts nu las plasma dina hiji raray tapi bisa ngawangun nepi di rupa ganda. Ieu bisa ngahontal kana las tinggi kualitas, bentukna sampurna, kualitas stabil sarta deformasi kadang las.

 Sabot ketebalan plat téh leuwih ti 8mm, V-bentuk beveling kudu proceeded, lajeng ngadopsi plasma-las ngarobah, lajeng tambah kawat capping ku TIG las atanapi SAW capping.

Urang bisa nyadiakeun workpiece pikeun 6m, 9m, 12m.

41  43

44  42

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

WhatsApp Online Chat !