Sistim las Gantry

Pondok Description:

Overview This system is made up with gallows frame, walking-bogie and wheel shelf.It is with two sets plasma welding machine and two sets of argon arc welding machine, which could save space with its max. limitation.It could be proceeded to the longitudinal seam welding and circle seam welding for two work-pieces at the same time. This could improve welding efficient greatly. Parameters welding length range 1000–12000mm  welding diameter range 219—5000mm welding speed ran...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar

Sistim ieu diwangun ku pigura gallows, leumpang-bogie na kabayang shelf.It nyaéta kalayan mesin las dua sét plasma jeung dua sét argon arc mesin las, anu bisa ngahemat spasi kalayan max na. limitation.It bisa proceeded ka longitudinal las kelim sarta bunderan las kelim pikeun dua karya-potongan dina waktos anu sareng. Ieu bisa ningkatkeun las efisien greatly.

28dbf4bd79

parameter

las rentang panjang 1000-12000mm 
rentang diaméterna las 219-5000mm
rentang speed las 0-1500mm / mnt
rentang ketebalan las 3-30mm (handap 10mm, teu beveling)

7ce84e7915

b3cd278dd6 c879d0ba87


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !