luhur-harti internal

Pondok Description:

Tinjauan Sistim las kami téh kesatuan longitudinal & sirkular las kelim. Dipaké dina laras, kendang jeung pipa las internal, merealisasikan kualitas préfek las. Urang ngadopsi Sony 720p tinggi-harti usik (camere) .Light timer filter lamun ngahasilkeun arc, gambar monitor rupa alat .Wire-feed ieu dilengkepan pikeun kawat-feed welding.Perfect molding, kirang deformasi sarta kualitas las rupa. Loba dipaké di industri steel pipe, bejana tekanan, mesin ngalelep, kadaharan machi ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar

Sistim las kami téh kesatuan longitudinal & sirkular las kelim. Dipaké dina laras, kendang jeung pipa las internal, merealisasikan kualitas préfek las.                         

      Urang ngadopsi Sony 720p tinggi-harti usik (camere) .Light timer filter nalika

ngahasilkeun arc, gambar monitor rupa alat .Wire-feed ieu dilengkepan pikeun kawat-feed welding.Perfect molding, kirang deformasi sarta kualitas las rupa. Loba dipaké di industri steel pipe, bejana tekanan, mesin ngalelep, machiney dahareun, mesin apoték jeung sajabana

f333754642

parameter

las rentang panjang  12000mm
rentang diaméterna las 219mm-3000mm
speed trolley 0-2000mm / mnt
ketebalan las 2mm-20mm

ab5a856ea1 cdbd4cf232 ea27c74528


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !