jointed las dewan

Pondok Description:

Overview This welding system adopts piano-type clamp method, little welding deformation and welding quality is greatly high and it is suitable for plate’s (thickness is 0.4mm-10mm)  longitudinal seam welding, or matched to other welding technology method, such as TIG/MIG/MAG/PLASMA. Based on work-piece’s structural, choose standard series of frock or special tailor-made based on requirement. Parameters   welding length range 1500–12000mm  welding speed range 0-1500mm/min welding...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar

Sistim las Ieu adopts metoda clamp piano-jenis, saeutik deformasi las sarta kualitas las nyaeta greatly tinggi na éta cocog pikeun plat urang (ketebalan nyaeta 0.4mm-10mm) longitudinal las kelim, atawa loyog kana metoda téhnologi las lianna, kayaning TIG / MIG / MAG / plasma. Dumasar struktural, milih runtuyan baku karya-sapotong ngeunaan frock atawa husus tukang ngaput-dijieun dumasar kana sarat.

c5bd4bc67a

parameter

 

las rentang panjang 1500-12000mm 
rentang speed las 0-1500mm / mnt
rentang ketebalan las 3-30m (handap 10mm, teu beveling)

25ab4b8b55 359b08b58a cdd3252cfd


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !