linking mesin

Pondok Description:

linking mesin Urang geus dirancang sarta dimekarkeun mesin linking on kami sorangan dumasar kana sababaraha taun urang pangalaman dina aréa pipe las stainless steel dikumpulkeun. Kauntungannana nyaeta kalayan kecepatan luhur pikeun kelim-link, sarta kelim is on jangkungna rata, henteu sidewall undercut tur euweuh karuksakan dina beungeut cai. Ieu bisa nyadiakeun kondisi hadé pikeun otomatis las mun éféktif ningkatkeun fabricated efisien saméméh las guna grantee kualitas las. Ieu cocog pikeun las titik tina link stainless steel ...


jéntré produk

Tags produk

linking mesin

Kami geus dirancang sarta dimekarkeun mesin linking on kami sorangan dumasar kana sababaraha taun urang pangalaman dina aréa pipe las stainless steel dikumpulkeun. Kauntungannana nyaeta kalayan kecepatan luhur pikeun kelim-link, sarta kelim is on jangkungna rata, henteu sidewall undercut tur euweuh karuksakan dina beungeut cai. Ieu bisa nyadiakeun kondisi hadé pikeun otomatis las mun éféktif ningkatkeun fabricated efisien saméméh las guna grantee kualitas las. Ieu cocog pikeun las titik tina stainless steel linking-kelim (diaméter anu 219mm-1000mm sarta ketebalan nyaeta 2mm-30mm). Éta leuwih gancang ti las withhold titik tradisional jeung euweuh indentation tur teu kudu ngaganti modul.

38a3a4837d 61b15347ac bc4e8550e2


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !