dina garis steel baja

Pondok Description:

Tinjauan Sistim ieu ganged kalawan mesin pipe-nyieun. Ieu bisa loyog jeung loba rupa konpigurasi gumantung perlu. P + T: Kanggo shot fist, plasma bakal diadopsi keur bottoming permeate nyieun las kelim janten salah rata garis lempeng (Salah makéna bisa nembus 8mm atanapi bellowing plat ketebalan). Pikeun shot kadua, argon arc mesin las bakal dipaké pikeun repairing sangkan beungeut lemes tanpa sidewall undercut .. T + P + T: shot Kahiji nyaéta preheat kalawan las argon arc, s ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar

 Sistim ieu ganged kalawan pipe-pembuatan mesin. Ieu bisa loyog jeung loba rupa konpigurasi gumantung perlu.

P + T: Kanggo shot fist, plasma bakal diadopsi keur bottoming permeate nyieun las kelim janten salah rata garis lempeng (Salah makéna bisa nembus 8mm atanapi bellowing plat ketebalan). Pikeun shot kadua, argon arc mesin las bakal dipaké pikeun repairing sangkan beungeut lemes tanpa sidewall undercut ..

T + P + T: shot Kahiji nyaéta preheat kalawan las argon arc, shot kadua ngagunakeun plasma permeate las jeung makéna katilu nyaeta mun ngalereskeun ku ngagunakeun argon arc las, atawa nambahkeun sadia las-kawat sangkan éksternal las kelim permukaan modul geulis . Sistim ieu cocog pikeun ketebalan 1.8mm-12mm SS garis pipe fabrikasi.

T + T + T: Ku nganut téhnologi kutub las Muti-négatip, nyetél 3 anu las titik dina las garis fabrikasi, speed las bakal ningkat ku kalori tumpang tindih. makéna mimiti boga fungsi arc-ayunan, eta efektif bisa dipiceun minyak sarta impurity jeung ka tos panas pikeun digawé-sapotong. Kirim surélék makéna nyaéta pikeun las permeate jeung makéna katilu nyaeta mun ngalereskeun. Hal ieu sacara éféktif bisa ulah ngabalukarkeun campur kode / pressure / pasir-liang jsb Hal ieu lega usded kana las pikeun tube kelas Saniter / tube panas-tukeur / tube condenser food- na Ti pipah

08796ab4c1

parameter

las ayeuna             0-500A
speed las         0-3000mm / mnt
ketebalan las         2-12mm

1ef767e580

957c1b9d00 bb9fd2f793


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !