longitudinal girth las parabot Leutik

Pondok Description:

Leutik longitudinal girth las parabot awak pangeboran ieu dedicated pamakéan ngarojong tina patri sumber kakuatan (kaasup argon téh las / tameng gas las las / plasma). Éta leuwih merenah tur suitbale ngolah kana longitudinal na girth las for kurus plat karya-sapotong.  


jéntré produk

Tags produk

longitudinal girth las parabot Leutik

awak pangeboran ieu dedicated pamakéan ngarojong tina patri sumber kakuatan (kaasup argon téh las / tameng gas las las / plasma).

Éta leuwih merenah tur suitbale ngolah kana longitudinal na girth las for kurus plat karya-sapotong.

79b934fe07 79bf13f6b7 db8e14e1dd ddc7db57b8

 


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !