Spool fabrikasi

spools ieu fabricated ku Tepi-beam Sistim otomatis-las kalawan positioner las husus. Nyieun karya-sapotong jadi posisi pangalusna pikeun las atawa ngumpul ku ngangkat, rotasi workbench sarta overturning, positioner nu bisa diwangun pikeun mesin las husus otomatis-las kalawan operator las, atawa dinya bisa loyog up kalawan equipments periferal robot urang mun kaluar nu las otomatis. Samentara éta, sagala rupa positioners husus bisa dirancang jeung dipesen dumasar kana rupa béda pamaké gawé jeung sarat.

21 22

23 24

las Positioner

25 26

27 28

29 30


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !