las rotator

Pondok Description:

las rotator las rotator nyaeta asisten parabot pikeun las pamakéan. Pikeun meunangkeun posisi katuhu liwat cara ngadengdekkeun na revolving.Uesd kalawan manipulator na welder, sakumaha puseur las otomatis atawa sakumaha workpiece rotator nalika manual welding.We ngadopsi VFD salaku kontrol speed nu boga kotak accurancy tinggi .control tiasa ngahontal udagan long- jarak atanapi operasi beungkeut nalika panganteur sareng manipulator na welder. rotator las diwangun ku alat Dengdekkeun na revolve device.To meunang las diperlukeun atawa ...


jéntré produk

Tags produk

las rotator

rotator las nyaeta asisten parabot pikeun las pamakéan. Pikeun meunangkeun posisi katuhu liwat cara ngadengdekkeun na revolving.Uesd kalawan manipulator na welder, sakumaha puseur las otomatis atawa sakumaha workpiece rotator nalika manual welding.We ngadopsi VFD salaku kontrol speed nu boga kotak accurancy tinggi .control tiasa ngahontal udagan long- jarak atanapi operasi beungkeut nalika panganteur sareng manipulator na welder.

rotator las diwangun ku alat Dengdekkeun na revolve device.To meunang las diperlukeun atawa assemblying sudut via platform ngangkat. kontrol speed platform anu VFD nu ngabalukarkeun hiji speed.Customize las wareg disadiakeun nurutkeun sarat Anjeun.

0e085fdd23 6cfa0913c1 adb463ce83 c73b9cdea1


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !