las ngarobah roller

Pondok Description:

las ngarobah roller las kami ngarobah roller pikeun las silinder bisa dumasar kana timer alignment, modél adjustable jeung sajabana Di antarana basa, drive roller, budak roller, bracket sarta ngirimkeun alat jeung kakuatan drive alat jeung alat etc.Transmit ngahasilkeun drive roller, nyetir workpiece via gesekan antara drive roller na workpiece. Merealisasikan longitudinal & sirkular kelim welding.Equiped kalawan mesin las otomatis ngamajukeun kualitas patri, ngagentos kakuatan tanaga gawé, ngaronjatkeun productio ...


jéntré produk

Tags produk

las ngarobah roller

las kami ngarobah roller pikeun las silinder bisa dumasar kana timer alignment, modél adjustable jeung sajabana Di antarana basa, drive roller, budak roller, bracket sarta ngirimkeun alat jeung kakuatan drive alat jeung alat etc.Transmit ngahasilkeun drive roller, nyetir workpiece via gesekan antara drive roller na workpiece. Merealisasikan longitudinal & sirkular kelim welding.Equiped kalawan mesin las otomatis ngamajukeun kualitas patri, ngagentos kakuatan tanaga gawé, ningkatkeun produksi efficient.Cooperating kalawan welder manual, éta muterkeun peran nguji sarta assembly.

Timer alignment geus dilarapkeun ka patri of silinder. Jarak antara rollers tiasa timer disaluyukeun .Adjusted las balik rollercan jadi dumasar kana manual kalungguhan-screw tipe adjustable, manual baud tipe adjustable jeung motor slide. Jarak antara rollers tiasa baesd justable on diaméter silinder. parobahan beban beurat ti 5T mun 200T.Welding diaméterna parobahan ti 250mm ka

8000mm, ngaropea téh aya.

0f0e17b46a a12842b8e5 f00e4ccb55 fae466685b


  • : Saméméhna
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !